stucadoor, Deventer
Stucobello stuct superstrak
Stucadoor, Deventer
Stucobello stuct superstrak
Stucadoor, Deventer
Stucobello stuct superstrak

Laat dit maar over aan onze stukadoors

Het dienstenpakket van stukadoorsbedrijf StucaBello uit Deventer is erg divers. Wat u daaraan heeft? Nou, u kunt het hele project aan ons uitbesteden. Schuren, egaliseren en de afwerking die u wenst. Hoewel wij met alle stukadoorsklussen goed uit de voeten kunnen, hebben wij ons gespecialiseerd in betonciré en latex spuiten.
 

Van latex spuiten tot betonciré en sier- en pleisterwerk

Latex spuiten

Tegenwoordig is de roller enigszins achterhaald. Latex spuiten is wat de klok luidt. StucaBello is specialist in latex spuiten: wanden, muren en plafonds, alles krijgt een perfect egale kleur. Deze techniek kunnen we zowel bij woningen als bedrijfspanden toepassen.

Waarom kiezen voor latex spuiten?
Spuiten met latex- of muurverf werkt snel en geeft een bijzonder strak resultaat op zowel wanden als plafonds. Het spuiten van een complete woning of heel kantoorpand is hierbij – in de meeste gevalllen – al binnen maximaal twee dagen afgerond. We zorgen ervoor dat uw wanden, muren en plafond er (weer) als nieuw uitzien.

De voordelen van het spuiten van uw wanden, muren of plafonds op een rijtje:

• snel, strak en streeploos resultaat
• tot 40% goedkoper dan traditioneel rollen of kwasten
• alle kleuren zijn mogelijk

Betonciré

Deze van origine Franse betonstuc wint aan populariteit. Letterlijk vertaald betekent het gewreven beton. Betonciré kan waar dan ook in uw woning of bedrijfspand worden toegepast. Het is een betonachtig poeder dat we vermengen met resin. Hoewel betonciré ook regelmatig door de doe-het-zelver wordt gebruikt, kunt u voor een optimaal resultaat beter een specialist inschakelen: StucoBello.

Buiten het mooie effect heeft betonciré nog meer voordelen: het kan namelijk op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. Gips, hout, beton, tegelwerk. Alles is mogelijk.

Wilt u eerst zien hoe betonciré er dan precies uitziet? Bekijk de foto’s van onze projecten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Buitengevels stuken

Wilt u de buitengevels laten stuken of isoleren? Bel StucoBello op 06-44983969. Wij weten alles over buitenmuren stuken, ander buitenstucwerk, buitenbepleistering en buitenverven.

Laat uw gevel bijvoorbeeld bepleisteren met een licht schuureffect, op deze manier is uw gevel beschermd tegen alle weersinvloeden van buitenaf. Kies ook voor impregnatie van de muur, dat beschermt uw muur extra. Bepleisteren met schiftingen is ook een optie, zoals de buitengevels van historische panden zijn bepleisterd. Deze methoden kunnen uitgevoerd worden in een grote diversiteit aan kleuren.

Niet de afwerking die u op het oog heeft? We voorzien buitengevels ook van Spagtelpoets, populair bij moderne gebouwen. Spagtelpoets is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Kiest u toch liever voor een wat klassiekere look? Wij kunnen ook sierpleister stuken op uw buitenmuur, hiermee creëert u een unieke buitengevel. Ook in pleisterwerk zijn er best wat verschillen. Zo kunt u kiezen voor spuitpleister, cementpleisteren en spackspuitwerk, maar deze pleisterwerken worden voornamelijk binnen gebruikt.

O nee, scheuren in uw pleisterwerk
Ontstaan er scheuren in uw pleisterwerk, dan werken we met pantsergaas als voorzorg. Dit maakt buitenstucwerk namelijk veel sterker. Heeft u geen pantsergaas in uw stucwerk? Geen nood, we bepleisteren uw gevel opnieuw en plaatsen pantsergaas in het buitenpleisterwerk om uw gevel te herstellen.

Buitengevelisolatie stuken
Buitengevelisolatie is belangrijk voor het behoud van uw huis, maar ook voor energiebesparing. Bij buitengevelisolatie wordt een laag van harde kunststof schuimplaten aangebracht tegen de gevel, waarna wij de voorstrijk voor het stucwerk in orde kunnen maken. Als u een keuze heeft gemaakt uit de soorten stucwerk en een kleur verf, gaan wij aan de slag met het stucwerk buiten. Zo heeft u in no time een prachtige gevel en een huis dat volledig geïsoleerd is.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact op.

Schuurwerk of schuurpleister

Schuurwerk of schuurpleister is een wandafwerking met fijne zandkorrels. Door de schurende, ronddraaiende beweging die de stukadoor maakt, wordt het uiteindelijke effect gecreëerd. Iedere stukadoor heeft hierin zijn eigen stijl. Wilt u een wolachtig effect? Dan maken we met een spons een draaibeweging en lijkt het stucwerk voorzien van wolkjes.

Waarom kiezen voor schuurwerk? Het droogt egaal op en hoeft niet meer geschilderd te worden. Daarbij is schuurpleister ideaal voor natte ruimtes zoals de badkamer.

Lijsten en ornamenten

Sierlijsten en ornamenten zijn één van de specialisaties van StucoBello. Waarom zou u kiezen voor lijsten en ornamenten? Uw kamers lijken groter en daarbij geeft het de ruimte een luxueuze uitstraling. Het zorgt voor net dat beetje extra sfeer in uw woning. Van traditionele gipslijsten tot gordijnkoven en van cirkels tot ornamenten: wij verzorgen het op maat voor u.

Sier- en pleisterwerk

Sier- en pleisterwerk kiest u als afwerking van uw wand of plafond. Alleen als de ondergrond vlak en strak is kunnen wij deze wand- en plafondafwerking aanbrengen.

Eenvoudig sauswerk of luxueuze afwerking: u kiest, wij stuken. Zo heeft u de keuze uit:

  • sierpleister
  • spackspuit
  • leem
  • marmerpleister of Venetian pleister
  • betonlook, betonstuc of betonciré
  • tadelak of Marokkaans stucwerk
  • ottocento
  • airless spuitwerk

Bent u niet bekend met al deze termen? Bekijk ons stukadoorswoordenboek.